CN1048358
Aprovizionare și distribuție pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de produse de panificație, lapte, fructe și de legume proaspete pentru anul școlar 2022-2023
Informații generale
Tip
Anunt de participare
Data publicării
17.10.2022, 06:39
Stare procedura
In desfasurare
Legislație
Legea nr. 98/23.05.2016
Legislație
Legea nr. 98/23.05.2016
Instituție de validare
ANRMAP
Activitate principală
Servicii generale ale administratiilor publice
Autorități contractante
Denumire
Judetul Covasna
Județ
Covasna
Adresă
Strada: Piata Libertatii, nr. 4
Telefon
+40 267311190
Fax
+40 267351228
Email
Site web
www.kvmt.ro
Titlu licitație
Aprovizionare și distribuție pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de produse de panificație, lapte, fructe și de legume proaspete pentru anul școlar 2022-2023
Descriere succintă
Obiectul achiziției o constituie încheierea contractelor de furnizare și distribuția produselor de panificație, laptelui și a fructelor preșcolarilor din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore autorizate /acreditate și particulare acreditate și elevilor din învățământul primar și gimnazial de stat și particulare din județul Covasna, pentru anul școlar 2022-2023 în cadrul Programului pentru școli al României.
Cod CPV principal
15811300-9
Număr de referință
4201988_PAAPD1335174
Valoare estimată
5224610.95
Monedă
RON
Loturi
Număr
14
Titlu
Lotul 14 – zona 2 – mere
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
198929.92
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
7
Titlu
Lotul 7 – zona 1 – lapte UHT
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
509949
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
13
Titlu
Lotul 13 – zona 1 – mere
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
244147.20
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
8
Titlu
Lotul 8 – zona 2 – lapte UHT
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
415503.90
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
16
Titlu
Lotul 16 – zona 4 – mere
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
86648.32
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
18
Titlu
Lotul 18 – zona 6 – mere
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
128862.72
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
5
Titlu
Lotul 5 – zona 5 – corn/biscuiti uscati
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
218364.90
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
2
Titlu
Lotul 2 – zona 2 – corn/biscuiti uscati
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
455774.41
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
9
Titlu
Lotul 9 – zona 3 – lapte UHT
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
453772.80
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
17
Titlu
Lotul 17 – zona 5 – mere
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
95308.80
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
10
Titlu
Lotul 10 – zona 4 – lapte UHT
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
180981.90
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
1
Titlu
Lotul 1 – zona 1 – corn/biscuiti uscati
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
559373.10
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
12
Titlu
Lotul 12 – zona 6 – lapte UHT
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
269154.90
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
15
Titlu
Lotul 15 – zona 3 – mere
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
217251.84
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
11
Titlu
Lotul 11 – zona 5 – lapte UHT
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
199071
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
4
Titlu
Lotul 4 – zona 4 – corn/biscuiti uscati
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
198522.61
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
6
Titlu
Lotul 6 – zona 6 – corn/biscuiti uscati
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
295241.31
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
3
Titlu
Lotul 3 – zona 3 – corn/biscuiti uscati
Informații suplimentare
Algoritm de calcul: Punctajul acordat este de maximum 30 puncte. Se va acorda punctajul pentru o singură schema de calitate indicata de ofertant, conform grilei de punctare, in limita punctajului stabilit in grila pentru schema respectiva.
Pentru acelaşi produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanţii vor indica o singură schemă de calitate şi vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea /înregistrarea /certificarea în cadrul schemei respective, urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare: Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare. Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egala cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE. Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de MADR sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR. Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj.
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat. *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
Monedă
RON
Valoarea
497752.32
Locul
Unitățile școlare de învățământ de stat și privat autorizat/acreditat de Ministerul Educației Naționale din județul COVASNA (conform grafice de livrare atașate caietului de sarcini)
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Data de deschidere a ofertelor
28.11.2022, 15:00
Termen limită pentru primirea ofertelor
28.05.2023, 00:00
Disponibilitate (luni)
6
Tip procedură
Licitatie deschisa
Limba
Romana
Documente atașate
Anexe CORN - LOT 1-6.pdf.p7s
Anexe LAPTE - LOT 7-12.pdf.p7s
Anexe MERE - LOT 13-18.pdf.p7s
Caiet de sarcini - LCM-2022.pdf.p7s
Documente aprobare Program - LCM-2022.pdf.p7s
model Contract furnizare corn.pdf.p7s
model Contract furnizare lapte.pdf.p7s
model Contract furnizare mere.pdf.p7s
model FORMULARE - LCM - 2022.pdf.p7s