CN1050821
Contract de achiziţie publică de furnizare şi distribuţie a fructelor (mere), laptelui și produselor lactate și a produselor de panificație elevilor din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și preșcolarilor din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore, pentru anul şcolar 2022-2023, în cadrul Programului pentru scoli al Romaniei, 5 zone, 9 loturi
Informații generale
Tip
Anunt de participare
Data publicării
28.12.2022, 14:12
Stare procedura
In desfasurare
Legislație
Legea nr. 98/23.05.2016
Legislație
Legea nr. 98/23.05.2016
Instituție de validare
ANRMAP
Activitate principală
Servicii generale ale administratiilor publice
Autorități contractante
Denumire
JUDETUL IASI
Județ
Iaşi
Adresă
Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 69
Telefon
+40 232214425
Fax
+40 0232214425/210/336
Email
Site web
www.icc.ro
Titlu licitație
Contract de achiziţie publică de furnizare şi distribuţie a fructelor (mere), laptelui și produselor lactate și a produselor de panificație elevilor din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și preșcolarilor din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore, pentru anul şcolar 2022-2023, în cadrul Programului pentru scoli al Romaniei, 5 zone, 9 loturi
Descriere succintă
Furnizare și distribuție a fructelor (mere), laptelui și produselor lactate și a produselor de panificație elevilor din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și preșcolarilor din grădinițele de stat și privat cu program normal de 4 ore, pentru anul şcolar 2022-2023, în cadrul Programului pentru scoli al Romaniei, 5 zone, 9 loturi
Lot 1 - Zona I - Produse de panificaţie
Lot 2 - Zona II - Produse de panificaţie
Lot 5 - Zona V - Produse de panificaţie
Lot 6 - Zona I - Lapte și produse lactate
Lot 7 - Zona II - Lapte și produse lactate
Lot 8 - Zona III - Lapte și produse lactate
Lot 9 - Zona IV - Lapte și produse lactate
Lot 10 - Zona IV - Lapte și produse lactate
Lot 13 - Zona III - Fructe (mere) Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire, cu respectarea termenului limita stabilit de autoritatea contractanta in instructiunile catre ofertanti/candidati - Sectiunea I.3) Comunicare, respectiv numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18 zile.
Raspunsurile la solicitarile de clarificari cu privire la documentatia de atribuire vor fi publicate în SEAP, la Sectiunea ”Lista,clarificari, notificari si decizii” din cadrul anuntului de participare.
Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit conform art. 27 alin (3) din HG 395/2016. Autoritatea contractantă va răspunde NUMAI la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit.
Autoritatea contractanta va răspunde in mod clar si complet tuturor solicitărilor de clarificări / informațiilor suplimentare, după cum urmează:
- în a 22-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor, pentru solicitările de clarificări transmise de operatorii economici cu 30
de zile înainte de data limita de depunere a ofertelor;
- în a 12-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor, pentru solicitările de clarificări transmise de operatorii economici cu 18
de zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.
Cod CPV principal
15500000-3
Valoare estimată
6748135.49
Monedă
RON
Loturi
Număr
5
Titlu
Lot 5 - Zona V - Produse de panificaţie
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă:
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
1314619.12
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
6
Titlu
Lot 6 - Zona I - Lapte și produse lactate
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă:
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
727472.70
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
7
Titlu
Lot 7 - Zona II - Lapte și produse lactate
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă:
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
679522.95
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
9
Titlu
Lot 9 - Zona IV - Lapte și produse lactate
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă:
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
490041.90
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
10
Titlu
Lot 10 - Zona V - Lapte și produse lactate
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă:
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
1332503.10
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
2
Titlu
Lot 2 - Zona II - Produse de panificaţie
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă:
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
670402.84
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
13
Titlu
Lot 13 - Zona III - Fructe (mere)
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă:
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
247920.64
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
8
Titlu
Lot 8 - Zona III - Lapte și produse lactate
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă:
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
567943.20
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Număr
1
Titlu
Lot 1 - Zona I - Produse de panificaţie
Informații suplimentare
Algoritm de calcul pentru factorii evaluare - Componenta tehnică - calitate - Scheme de calitate ale produselor agroalimentare – (SCPA) - 30 puncte, respectiv Lanțul de aprovizionare – (LA) - 30 puncte Denumire sub-factor: Produs ecologic*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate ecologic este Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate ecologic este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de produs ecologic emis de un organism de certificare Denumire sub-factor: Produs înregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP)*
Punctaj maxim alocat:
30 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este de 100%
15 puncte atunci când proportia de produse inregistrat pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse certificate inregistrate pe schema de calitate UE (IGP, STG, DOP) este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Certificat de înregistrare emis de CE Denumire sub-factor: Produs traditional*
Punctaj maxim alocat:
25 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este de 100%
15 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate traditional este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat de produs traditional emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat Denumire sub-factor: Produs atestat pe schema de calitate “rețete consacrate”*
Punctaj maxim alocat:
20 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este de 100%
10 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate”este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produse atestate pe schema de calitate “retete consacrate” este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Atestat al producătorului obținut conform unei retete consacrate eliberat de MADR Denumire sub-factor: Produs montan*
Punctaj maxim alocat:
15 puncte atunci cand proportia de100%
10 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 60%
5 puncte atunci cand proportia de produse montane este mai mare sau egală cu 30%
Atunci cand proportia de produs eatestate montan este mai mica de 30% nu se acorda punctaj
Modalitate de verificare: Decizia Agenției Naționale a zonei montane, sau alt document echivalent emis de o entitate juridică din statul de origine, pentru produsul ofertat *Toate celelalte produse convenționale care nu sunt atestate/înregistrate/certificate pe schemele de calitate enumerate mai sus, dar
care îndeplinesc normele europene și naționale de comercializare, pot participa la licitație.
** Pentru același produs, atestat/înregistrat/certificat pe mai multe scheme de calitate, ofertanții vor indica o singură schemă de
calitate și vor prezenta documentele corespunzătoare privind atestarea/înregistrarea/certificarea în cadrul schemei respective,
urmând ca punctajul acordat să fie determinat conform grilei de punctare. Notă :
Operatorul economic care asigură pentru ofertant, serviciile de transport ale produselor, accesorii furnizării, nu va fi considerat intermediar, deoarece suntem în prezența unei singure oferte și a unui singur transfer al dreptului de proprietate asupra produselor, respectiv de la ofertant la autoritatea contractantă achizitoare, transportatorul în cauză facturând către ofertant doar serviciile de transport.
Totodată, menționăm pentru buna înțelegere a modalității de acordare a punctajului aferent factorilor tehnici faptul că nu se urmărește punctarea cantității de produse aduse de producator, respectiv de intermediar, ci doar existent sau nu a unui intermediar in lanțul de aprovizionare.
Monedă
RON
Valoarea
717709.04
Locul
JUDETUL IASI
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Data de deschidere a ofertelor
08.02.2023, 15:00
Termen limită pentru primirea ofertelor
08.06.2023, 00:00
Disponibilitate (luni)
4
Tip procedură
Licitatie deschisa
Limba
Romana
Documente atașate
SECTIUNEA IV - PROIECT DE CONTRACT.PDF.p7s
Grafic distributie LOT 13 Fructe (mere) ZONA 3.PDF.p7s
Grafic distributie LOT 7 Lapte si produse lactate ZONA 2.pdf.p7s
Grafic distributie LOT 8 Lapte si produse lactate ZONA 3.pdf.p7s
Grafic distributie LOT 1 Produse de panificatie ZONA 1.PDF.p7s
Grafic distributie LOT 6 Lapte si produse lactate ZONA 1.PDF.p7s
Grafic distributie LOT 2 Produse de panificatie ZONA 2.pdf.p7s
Anexa 2 - Zona 2 de distributie.pdf.p7s
Anexa 5 - Zona 5 de distributie.pdf.p7s
Anexa 3 - Zona 3 de distributie.pdf.p7s
Anexa 1 - Zona 1 de distributie.pdf.p7s
Grafic distributie LOT 10 Lapte si produse lactate ZONA 5.PDF.p7s
Grafic distributie LOT 9 Lapte si produse lactate ZONA 4.PDF.p7s
Grafic distributie LOT 5 Produse de panificatie ZONA 5.PDF.p7s
Anexa 4 - Zona 4 de distributie.pdf.p7s
SECTIUNEA V - FORMULARE SI MODELE DE DOCUMENTE (REV).docx.p7s
SECTIUNEA III CAIET DE SARCINI (REV).PDF.p7s