CN1051844
Alimente diverse
Informații generale
Tip
Anunt de participare
Data publicării
08.02.2023, 09:20
Stare procedura
In desfasurare
Legislație
Legea nr. 98/23.05.2016
Legislație
Legea nr. 98/23.05.2016
Instituție de validare
ANRMAP
Activitate principală
Sanatate
Autorități contractante
Denumire
Spitalulul Clinic de Ortopedie Traumatologie si TBC Osteoarticular Foisor
Județ
Bucureşti
Adresă
Strada: Ferdinand I, nr. 35-37
Telefon
+40 2520057
Fax
+40 212523512
Email
Site web
www.foisor.ro
Titlu licitație
Alimente diverse
Descriere succintă
Lot I DULCIURI
1 FASOLE GALBENA CONGELATA
2 FASOLE VERDE CONGELATA
3 AMESTEC MEXICAN DE LEGUME
4 AMESTEC PENTRU CIORBE
5 CONOPIDA
6 CIUPERCI
7 MAZARE FINA
8 SPANAC
9 ARDEI ROSU CONGELAT cuburi
10 AMESTEC PENTRU SUPE
11 BROCCOLI CONGELATA
12 DOVLECEI TAIATI CONGELATI
Lot II CONSERVE
1 PASTA DE TOMATE 800gr
2 ROSII INTREGI DECOJITE 2500gr /2550 gr
3 ROSII DECOJITE 720 gr
4 CASTRAVETI IN OTET 4250 ML
5 CASTRAVETI IN OTET 720 G
6 GOGOSARI IN OTET 4250 ML
7 GOGOSARI IN OTET 720 GR
8 SFECLA ROSIE 720 gr
9 MAZARE EXTRA FINA 720 gr
10 FASOLE VERDE 720gr
11 FASOLE GALBENA 720gr
12 ZACUSCA 370gr
13 COMPOT PRUNE 720 gr
14 COMPOT VISINE 720 gr
LOT III - PASTE FAINOASE
1 PASTE FAINOASE - FUSILI
2 PASTE FAINOASE-TAGLIATELE
3 PASTE FAINOASE-PENE
4 LASAGNE filas 500 gr
5 SPAGHETE fara ou 500gr
SPAGHETE cu ou 500gr
6 MACAROANE
Lot IV MASLINE
1 MASLINE FARA SAMBURI
2 MASLINE NEGRE FELIATE
LOT V MIERE
1 MIERE PORTIONATA 20G
LOT VI ZAHAR
1 ZAHAR PACHET / kg
2 ZAHAR PLIC 10gr
LOT VII BRANZETURI
1 SMANTANA
2 BRANZA BURDUF
3 MARGARINA
4 BRANZA TOPITA
5 LAPTE DE VACA
6 BRANZA CU SMANTANA TIP FAGARAS X 185 GR.
7 BRANZA FETA
8 UNT PORTIONAT 10 GR
9 BRANZA TELEMEA VACA
10 BRANZA DE VACA DULCE
11 IAURT NATURAL 125GR/175 GR
12 CASCAVAL
13 UNT
14 LAPTE PRAF
15 SMANTANA PENTRU GATIT
LOT VIII OREZ
1 OREZ
LOT IX CARNE VITA
1 GULAS DE VITA,REFRIGERAT,CAL I
2 PIEPT VITA
LOT X
1 CEAI
2 DIFERITE ESENTE
LOT XI FASOLE
1 FASOLE USCATA
LOT XII ALUATURI
1 ALUAT FOIETAJ 800 GR. –PRODUS CONGELAT
2 FOI DE PLACINTA 400 GR–PRODUS CONGELAT
Conform prevederilor O.U.G. 107/ 2017 Autoritatea Contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/ informatiilor suplimentare in a 10-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor. Numarul de zile pana la care se pot
solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 15 zile;
Cod CPV principal
15800000-6
Număr de referință
5062357202305
Monedă
RON
Loturi
Număr
7
Titlu
BRANZETURI
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATE MIN - MAX VALOARE MIN - MAX
1 SMANTANA kg 10 600 230.00 13800.00
2 BRANZA BURDUF kg 10 100 280.00 2800.00
3 MARGARINA Kg 10 100 130.00 1300.00
4 BRANZA TOPITA cut 10 1000 75.00 7500.00
5 LAPTE DE VACA kg 10 900 75.00 6750.00
6 BRANZA CU SMANTANA TIP FAGARAS X 185 GR. Buc. 10 2100 60.00 12600.00
7 BRANZA FETA kg 10 400 210.00 8400.00
8 UNT PORTIONAT 10 GR BUC 10 40000 12.00 48000.00
9 BRANZA TELEMEA VACA kg 10 1000 220.00 22000.00
10 BRANZA DE VACA DULCE kg 10 600 220.00 13200.00
11 IAURT NATURAL 125GR/175 GR buc 10 3800 20.00 7600.00
12 CASCAVAL kg 10 500 350.00 17500.00
13 UNT kg 10 75 750.00 5625.00
14 LAPTE PRAF kg 10 200 260.00 5200.00
15 SMANTANA PENTRU GATIT CUT 1 L 10 150 120.00 1800.00
TOTAL LOT VII 3012.00 174075.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
11
Titlu
FASOLE
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATEA MIN - MAX VALOARE MIN - MAX
1 FASOLE USCATA kg 20 750 280.00 10500.00
TOTAL LOT XI 280.00 10500.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
4
Titlu
MASLINE
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATEA MIN - MAX VALOLAREA MIN -MAX
1 MASLINE FARA SAMBURI kg 50 200 725.00 2900.00
2 MASLINE NEGRE FELIATE kg 50 150 1000.00 3000.00
TOTAL LOT IV 1725.00 5900.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
6
Titlu
ZAHAR
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATE MIN - MAX VALOARE MIN -MAX
1 ZAHAR PACHET / kg kg 10 270 80.00 2160.00
2 ZAHAR PLIC 10gr plic 100 55000 25.00 13750.00
TOTAL LOT VI 105.00 15910.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
10
Titlu
ESENTE , CEAI
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATEA MIN - MAX VALOARE MIN - MAX
1 CEAI pl 100 5000 30.00 1500.00
2 DIFERITE ESENTE sticla 100 750 160.00 1200.00
TOTAL LOT X 190.00 2700.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
2
Titlu
CONSERVE
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATE MIN -MAX VALOARE MIN -MAX
1 PASTA DE TOMATE 800gr cut 100 1250 780.00 9750.00
2 ROSII INTREGI DECOJITE 2500gr /2550 gr cut 100 1000 2900.00 29000.00
3 ROSII DECOJITE 720 gr borcan 100 1250 425.00 5312.50
4 CASTRAVETI IN OTET 4250 ML buc. 100 150 2800.00 4200.00
5 CASTRAVETI IN OTET 720 G 100 500 425.00 2125.00
6 GOGOSARI IN OTET 4250 ML buc. 100 150 3600.00 5400.00
7 GOGOSARI IN OTET 720 GR 100 750 625.00 4687.50
8 SFECLA ROSIE 720 gr buc. 100 360 455.00 1638.00
9 MAZARE EXTRA FINA 720 gr bor 100 360 430.00 1548.00
10 FASOLE VERDE 720gr bor 100 360 430.00 1548.00
11 FASOLE GALBENA 720gr 100 360 430.00 1548.00
12 ZACUSCA 370gr bor 100 720 447.00 3218.40
13 COMPOT PRUNE 720 gr bor 100 600 520.00 3120.00
14 COMPOT VISINE 720 gr bor 100 600 810.00 4860.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
5
Titlu
MIERE
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATEA MIN -MAX VALOAREA MIN - MAX
1 MIERE PORTIONATA 20G cut. 0.20 g 100 9000 120.00 10800.00
TOTAL LOT V 120.00 10800.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
3
Titlu
PASTE FAINOASE
Informații suplimentare
1 PASTE FAINOASE - FUSILI pac 10 200 75.00 1500.00
2 PASTE FAINOASE-TAGLIATELE pac 10 200 75.00 1500.00
3 PASTE FAINOASE-PENE pac 10 300 75.00 2250.00
4 LASAGNE filas 500 gr pac 10 300 110.00 3300.00
5 SPAGHETE fara ou 500gr pac 10 500 70.00 3500.00
SPAGHETE cu ou 500gr pac 10 800 90.00 7200.00
6 MACAROANE pac 10 600 70.00 4200.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
12
Titlu
ALUATURI
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATEA MIN - MAX VALOAREA MIN - MAX
1 ALUAT FOIETAJ 800 GR. –PRODUS CONGELAT pac 20 500 250.00 6250.00
2 FOI DE PLACINTA 400 GR–PRODUS CONGELAT pac 20 500 160.00 4000.00
TOTAL LOT XII 410.00 10250.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
1
Titlu
DULCIURI
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT -CANTITATE MIN -MAX VALOARE MIN -MAX
1 FASOLE GALBENA CONGELATA kg 100 800 1300.00 10400.00
2 FASOLE VERDE CONGELATA kg 100 600 1300.00 7800.00
3 AMESTEC MEXICAN DE LEGUME kg 100 650 1200.00 7800.00
4 AMESTEC PENTRU CIORBE kg 100 700 1350.00 9450.00
5 CONOPIDA kg 100 550 1400.00 7700.00
6 CIUPERCI kg 100 450 1400.00 6300.00
7 MAZARE FINA kg 100 700 1100.00 7700.00
8 SPANAC kg 100 400 1250.00 5000.00
9 ARDEI ROSU CONGELAT cuburi kg 100 400 1650.00 6600.00
10 AMESTEC PENTRU SUPE kg 100 300 1100.00 3300.00
11 BROCCOLI CONGELATA kg 100 350 1400.00 4900.00
12 DOVLECEI TAIATI CONGELATI kg 100 200 780.00 1560.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
9
Titlu
CARNE VITA
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATE MIN - MAX VALOARE MIN - MAX
1 GULAS DE VITA,REFRIGERAT,CAL I kg 20 500 600.00 15000.00
2 PIEPT VITA kg 20 500 660.00 16500.00
TOTAL LOT IX 1260.00 31500.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Număr
8
Titlu
OREZ
Informații suplimentare
CTR SUBSECVENT CANTITATE MIN - MAX VALOARE MIN - M,AX
1 OREZ kg 100 1000 850.00 8500.00
TOTAL LOT VIII 850.00 8500.00
Monedă
RON
Locul
LA SEDIUL SPITALULUI
Criteriile de selecție
Pretul cel mai scazut
Data de deschidere a ofertelor
06.03.2023, 15:00
Termen limită pentru primirea ofertelor
06.03.2025, 00:00
Disponibilitate (luni)
24
Tip procedură
Licitatie deschisa
Limba
Romana
Documente atașate
ACORD CADRU -CTR SUBSECVENT.pdf.p7s
CAIET SARCINI.pdf.p7s
FORMULARE.pdf.p7s