SCN1118596

SERVICII DE CATERING IN VEDEREA FURNIZARII DE MASA CALDA IN REGIM DE CATERING PENTRU ELEVII DIN CADRUL SCOLII GIMNAZIALE „PETRU RARES” HARLAU

Informații generale

Tip
Invitatie de participare
Data publicării
21.12.2022, 09:00
Stare procedura
Atribuita
Legislație
Legea nr. 98/23.05.2016
Legislație
Legea nr. 98/23.05.2016
Instituție de validare
ANRMAP
Activitate principală
Servicii generale ale administratiilor publice
Autorități contractante
Titlu licitație
SERVICII DE CATERING IN VEDEREA FURNIZARII DE MASA CALDA IN REGIM DE CATERING PENTRU ELEVII DIN CADRUL SCOLII GIMNAZIALE „PETRU RARES” HARLAU
Descriere succintă
Obiectul achizitiei il constituie achizitionarea serviciilor de catering in vederea furnizarii si distribuirii unei mese calde pentru elevii din unitatea de invatamant Scoala Gimnaziala „Petru Rares” Harlau, in anul scolar 2022-2023. Prestatorul se obliga sa asigure zilnic pregatirea, prepararea si livrarea unei mese calde pentru prescolarii si elevii care frecventeaza cursurile Scolii Gimnaziale „Petru Rares” din orasul Harlau, str. Stefan cel Mare si Sfant, nr. 23, invatamant primar si gimnazial , in perioada desfasurarii activitatii didactice, de la data primirii ordinului de livrare pana la sfarsitul anului scolar 2022-2023, in cantitatile si continutul caloric stabilit prin Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta nr. 105/2022, privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 450 de unitati de invatamant preuniversitar de stat. Numărul de preşcolari si elevi care urmeaza sa beneficieze de prevederile OUG 105/2022 este cel comunicat de către conducerea Scolii Gimnaziale „Petru Rareș” si anume 868 elevi . Cantitatile maxime zilnice: 868 porţii masa calda/zi de curs. Cantităţile totale contractate pentru anul şcolar 2022-2023: Masa calda maxim de 868 elevi/zi/numar mediu estimat de 98 zile de curs aferente anului şcolar 2022-2023, ramase de efectuat. Cantități maxime: 868 elevi/zi x 98 zile = 85.064 unitați(portii), din care, in urma discuțiilor purtate cu unitatea de învățământ se vor reduce un numar de 485 portii, aferent unui numar de 97 de elevi din clasele a VIII –a (care termina anul scolar cu 5 zile mai devreme de restul claselor din școala) , rezultand un număr total final de portții de: 84.579 porții. Cantitățile zilnice se vor modifica in funcție de numărul real de elevi prezenţi la cursuri. Cantitatile maxime zilnice: 868 portii masa calda/zi de curs. Numar total final de portii: 84579 Cantitatile zilnice se vor modifica in functie de numarul real de elevi prezenti la cursuri. Conform caietului de sarcini, masa calda va conţine, in mod orientativ urmatoarele: 1. Ciorbă legume, supă de pui cu legume sau ciorbă de văcuţă cu legume în cantitatea de 250 ml; - 2. Un fel format din carne pasare/porc/vita/pește, garnitura, salata si pâine; - 3. Fruct intreg în cantitate de 50-80 gr. Gramajul minimal pentru felul doi va fi următorul: Carne 100-120 grame; Garnitura 120-160 grame; Salata 80 grame; Paine 80-100 grame. Valoarea unui suport alimentar zilnic va fi de maxim 15 lei inclusiv TVA, pentru un elev, care cuprinde si preţul produselor, cheltuielile privind depozitarea, transportul si distribuţia acestora la beneficiarul final. Suportul alimentar constând in masa calda in regim catering propus de autoritatea contractantă are la baza variantele orientative de meniu care includ sugestiile lnstitului Naţional de Sănătate Publică exemplificate în anexa 3 din Normele metodologie de aplicare a a OUG 105/2022. redate mai jos: 1. ciorbă de legume; 2. supă de pui cu legume: 3. ciorbă de văcuţă cu legume; 4. legume cu piept de pui la grătar; 5. mâncare de mazăre cu piept de pui; 6. pilaf cu legume şi ficaţei de pui; 7. piure de morcov cu grătar de pui; 8. piure de cartofi cu piept de curcan; 9. mâncare de varză dulce cu friptură la cuptor: 10. ghiveci de legume cu pui; 11. orez cu legume şi pui la tavă; 12. sufleu de brocoli cu brânză; 13. cartofi gratinaţi cu piept de pui la grătar; 14. tocană de legume cu orez brun; 15. piure de cartofi cu sfeclă şi chifteluţe de legume; 16. omletă cu legume - ardei, ciuperci, ceapă verde şi brânză telemea; 17. sufleu de conopidă, brocoli şi brânză la cuptor; 18. dovlecel umplut cu brânză la cuptor; 19. ciuperci la cuptor umplute eu brânză, pentru copiii cu vârsta mai mare de 7 ani; 20. macaroane cu brânză; 21. cartofi franţuzeşti, la cuptor, cu brânză şi ou; 22. quinoa cu legume. 23. fruct întreg.
Număr de referință
4541190/1
Tip contract
Servicii
Valoare estimată
1163931.19
Monedă
RON
Loturi
Număr
1
Titlu
Default lot
Monedă
RON
Județ
Iaşi
Locul
Scoala Gimnaziala „Petru Rares” din orasul Harlau, str. Stefan cel Mare si Sfant, nr. 23,
Criteriile de selecție
Cel mai bun raport calitate – pret
Data de deschidere a ofertelor
04.01.2023, 15:00
Termen limită pentru primirea ofertelor
04.05.2023, 00:00
Disponibilitate (luni)
4
Tip procedură
Procedura simplificata
Limba
Romana
Documente atașate
MODEL DE CONTRACT.pdf.p7s
CAIET DE SARCINI.pdf.p7s
!!! Modele de formulare masa calda BUN.docx.p7s